Maatwerk in stalen constructies

A.K.P. Industriebouw nv uit Meeuwen-Gruitrode (Limburg) is al vele jaren een specialist in plaatbewerking en de realisatie van gebouwen en constructies in staal voor industriële toepassingen.

Onze afdeling staalconstructies is perfect uitgerust om u maatwerk te leveren. Dankzij ons goed opgeleide personeel en moderne machinepark kunnen we alle mogelijke bewerkingen in onze eigen werkplaatsen uitvoeren: we zagen staal op de juiste lengte, boren gaten, lassen en monteren … Ook het lakwerk verzorgt A.K.P. voor u.


Met het geavanceerde tekenprogramma "X-Steel" ontwerpen de vakmensen in ons studiebureau de meest innovatieve staalconstructies voor u.

Contacteer ons

Industriële gebouwen, stalen trappen en bordessen, staalstructuren en -constructies … als industriebouwer leveren wij stipt aan aannemers of derde partijen. Ook voor onze eigen projectontwikkeling van winkelpanden en retailparken produceren wij alle benodigde staalconstructies.

Dankzij de kwaliteit in de afwerking van elk project wordt A.K.P. over heel België gevraagd. In de provincie Limburg natuurlijk, maar we zijn ook actief in Antwerpen, Vlaams-Brabant, Luik en de rest van Wallonië, in Oost- en West-Vlaanderen, ja zelfs in Nederlands Limburg.

Vertrouw op de staalbouw van A.K.P. en het past perfect!

Wij beschikken over vergunning klasse F5 voor staalconstructies


Download

Uw partner voor ijzer & staalconstructies in Limburg